Βασιλειάδης: «Εξαιρετική η πρόταση του Παναθηναϊκού!»

  Ο Γιώργος Βασιλειάδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο «πράσινο» πλάνο του Παναθηναϊκού για το ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα μίλησε για την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

  Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ ΦΜ για το ΟΑΚΑ:

  «Για τον Παναθηναϊκό προχωράμε στην εκπόνηση του business plan για το ΟΑΚΑ και θα είναι από τα πρώτα που θα προχωρήσουν. Ο χρονικός ορίζοντας χωρίς να είμαι απόλυτος είναι το επόμενο τρίμηνο. Ο Παναθηναϊκός μού έχει παρουσιάσει μια εξαιρετική πρόταση, από τεχνικής άποψης».

  Τι δήλωσε για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό:

  «Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα κι εμείς δεν μπορούμε να βρούμε συνομιλητή. Μια τέτοια ρυθμιστική αλλαγή απαιτεί πολλούς συνομιλητές και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει Ερασιτέχνης ή ΠΑΕ. Να μιλήσουμε με ποιον και τι; Είμαστε ανοιχτοί στο να βρούμε οποιαδήποτε λύση. Δεν μιλάμε για ρυθμίσεις χαριστικές, αλλά για ένα σοβαρό πλαίσιο. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση λόγω της συγκυρίας αυτής ο Παναθηναϊκός. Καλύτερα να μιλάμε λιγότερο και να προσπαθούμε να βρούμε μια λύση, εμείς ως κυβέρνησης με όσα περιορισμένα μέσα διαθέτουμε».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »