Βελτιωμένη εικόνα

Ο Νίκος Γιανναράς σχολιάζει στο Prasinoforos.gr την νίκη του «τριφυλλιού» απέναντι στην ΑΕΚ με 94-83.

Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

Πολύ καλό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην ΑΕΚ, με το «τριφύλλι» να περνάει μπροστά στις νίκες με 2-1. Αρκετά βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις, κυρίαρχος στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα και το μέγεθος των Μήτογλου – Παπαγιάννη στο ζωγραφιστό ενώ ήταν αρκετά προσηλωμένος σε επίθεση και άμυνα.

Τα αυξημένα ποσοστά από την γραμμή των 6,75 και οι σωστές επιλογές, έκαναν ευκολότερο το έργο των παικτών του Όντετ Κάτας. Όλα κύλησαν ομάδα στο ΟΑΚΑ για το «τριφύλλι». Μόνο μελανό σημείο της αναμέτρησης, η ατμόσφαιρα που επικρατούσε γύρω από τις διαιτητικές αποφάσεις, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν καλλιεργείται από την αντίπαλη ομάδα. Σίγουρα επηρεάζει την όλη εικόνα του αθλήματος, δεν ξέρω αν κάνει καλό ή κακό όλος αυτός ο εκνευρισμός που υπάρχει με την διαιτησία, θεωρώ ότι σήμερα δεν υπήρξαν αποφάσεις που να δικαιολογούν την αντίδραση των αντιπάλων.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει στον στόχο του που είναι το πρωτάθλημα, χρειάζεται πλέον άλλη μία νίκη για να προκριθεί στους τελκούς.