Βέρμπιτς: Θα μεταδώσει τις γνώσεις του σε νέους ποδοσφαιριστές (pic)

  Ένα νέο βήμα στη ζωή του κάνει ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος δημιουργεί καμπ για να μεταδώσει γνώσεις και εμπειρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

  Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, κάνει ένα βήμα στη καριέρα του, οπού δημιουργεί ενα καμπ για να μεταδώσει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του από το ποδόσφαιρο σε νεαρούς παίκτες.

  Πιο συγκεκριμένα, το καμπ αφορά παιδιά από 8 έως 15 ετών και το καμπ πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι στη Σλοβενία.

  Διθύραμβοι για Γιαννακόπουλο απο Σέρβικα ΜΜΕ

  Η ανάρτηση του καμπ αναφέρει:

  «Ποδοσφαιρική κατασκήνωση «Μπένιαμιν Βέρμπιτς» -Εκεί όπου δημιουργούνται πραγματικοί ποδοσφαιριστές!

  Ετοιμαστείτε για κάτι που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι αξέχαστο! Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο ποδοσφαιρικός μας ήρωας, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πρώτη του ποδοσφαιρική περιπέτεια στη Σλοβενία!

  Το πάθος για το ποδόσφαιρο θα φέρει κοντά νεαρά ταλέντα από 8 μέχρι 15 ετών σε τρεις καλοκαιρινές θητείες. Οι ειδικοί του ποδοσφαίρου θα αναβαθμίσουν τις γνώσεις σας, ώστε να απολαύσετε πραγματικά τον κορυφαίο ποδοσφαιρικό αγώνα! Δεν θα λείψουν νέες προκλήσεις, φιλίες και εκπλήξεις.

  Μη χάσετε την ευκαιρία για μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές εμπειρίες!

  Ακολουθήστε το προφίλ μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκήνωση, το πρόγραμμα και τις ημερομηνίες Ένα αξέχαστο καλοκαίρι μας περιμένει στα γήπεδα ποδοσφαίρου στο @kozjanski.dvor !»

  Δείτε την ανάρτηση:

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια