Βέρμπιτς: «Απίστευτη η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο – Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας»

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στην μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του τριφυλλιού ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.

Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής εμπειρία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Εθνική ομάδας της χώρας του.

Ο Βέρμπιτς εκθείασε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας τονίζοντας: «Όταν κάποιος βιώσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την αναγνωρισιμότητα στην πόλη θα καταλάβει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός».

Παράλληλα σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου αν είναι  ο Παναθηναϊκός το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα σημείωσε: «Ναι, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας».

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε στην Ουκρανία με τον πόλεμο: « Τα αγόρια είναι πάντα στο δρόμο. Υπάρχουν πολλές σειρήνες, πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε καταφύγια, χρειάστηκε να σταματήσουν ακόμη και δύο παιχνίδια. Αυτά τα μαθαίνω από τον πρώην συμπαίκτη μου τον Κεντζιόρα». 

Τέλος μίλησε και για την Εθνική Σλοβενίας και για τον στόχο του Euro 2024: «Θέλουμε να πάμε στο Euro 2024. Εχουμε ακόμα μία ή δύο ευκαιρίες και πραγματικά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε στη μεγάλη διοργάνωση».