Βέρμπιτς: «Είμαστε δεμένοι και όλοι μαζί σαν ομάδα»!

    Ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς συνέχισε τις καλές φετινές του εμφανίσεις και κόντρα στον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο!

    Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβένος εξτρέμ στην κάμερα της «Αθλητικής Κυριακής»:

    Για τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό: «Είναι πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα, αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, έγινε και το απαραίτητο ροτέισον στην ομάδα, αυτό είναι καλό και μας δίνει ώθηση στην ομάδα».

    Για το πόσο ρόλο παίζει ο ανταγωνισμός που υπάρχει φέτος στο «Τριφύλλι»:«Αυτό αναμφισβήτητα βοηθάει πολύ την ομάδα, είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Ρεν και τρεις ημέρες μετά είχαμε αγώνα για το πρωτάθλημα, ο προπονητής μας κάνει πολύ καλά το ροτέισον. Δίνει την ευκαιρία και σε παίκτες να μπορέσουν να δείξουν αυτά που μπορούν».

    Για τα πολλά γκολ που σκοράρει ο Παναθηναϊκός: «Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πιο δεμένοι, είμαστε όλοι μαζί. Γίνεται μια υγιής μάχη ανάμεσα στους παίκτες, αυτό δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να βελτιώνονται και να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό».

    0 0 Ψήφοι
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    guest
    0 Comments
    Παλιότερα
    Νεότερα Most Voted
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα ασχόλια