Βέργης: «Πες στον κόσμο Αλαφούζε σε ποιο στρατόπεδο ανήκεις…»

Ο Βασίλης Βέργης απολύθηκε από τον Sport FM με εντολή του Γιάννη Αλαφούζου και ο γνωστός δημοσιογράφος έθεσε μερικά «σκληρά» ερωτήματα στο μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, μέσω της εφημερίδας «Livesport».

Πριν από λίγες ημέρες, ο Βέργης είχε αναρτήσει στα social media το παρακάτω κείμενο:’

«Επειδή σέβομαι -και ευχαριστώ πολύ- όσους ρωτούν να μάθουν γιατί από σήμερα δεν είμαι στην εκπομπή (ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ) που δημιούργησα (Με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ σημειώνω: με τεράστια επιτυχία) πριν από 6,5 χρόνια στον ΣΠΟΡ fm 94,6, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι τούτο: την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, εντελώς αιφνιδιαστικά, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ από τον σταθμό με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου. Τα “πως” και “γιατί” θα δημοσιοποιηθούν ΟΛΑ τις επόμενες ημέρες. Για την ώρα καταλαβαίνετε ότι προηγούνται οι νομικές ενέργειες.
Υγ. Ευχαριστώ και δημόσια τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ Βάιο Τσούτσικα. Για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και για την στάση που κράτησε στο θέμα. Και την Παρασκευή και πριν από λίγη ώρα στον αέρα του ΣΠΟΡ fm 94,6».

Σήμερα(18/11), όμως, ο πρώην δημοσιογράφος του Sport FM ξεκίνησε την… αντεπίθεση του. Στο πρωτοσέλιδο της «Livesport» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Γιάννη Αλαφούζε, πες στον κόσμο με ποιον “έχεις πόλεμο”, σε ποιο “στρατόπεδο” ανήκεις και ποιον έχεις “συμπολεμιστή». Το δημοσίευμα αυτό δημιουργεί πολλά ερωτήματα στο ευρύ κοινό και κυρίως στους φίλους του Παναθηναϊκού…