Βιγιαφάνιες: «Περιμένω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Οι δηλώσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες στο «patagonico» αναφορικά με την ολοκλήρωση της σεζόν και το μέλλον του.

Αναλυτικά:

«Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τον νεογέννητο γιο μου, την οικογένειά μου. Αυτό κάνω σήμερα. Το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, περιμένω πρόταση από αυτούς και νομίζω ότι αυτές τις μέρες θα γίνει και επίσημη. Αν όχι, τότε το μέλλον μου θα είναι σε άλλη χώρα, σε άλλο σύλλογο.

Θα μελετήσω τις πιθανότητες, γιατί τελείωσα μια καλή χρονιά, παίζοντας πολύ και αυτό είναι σημαντικό».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Είχε αίσιο τέλος, αλλά ήταν μια δύσκολη, δύσκολη χρονιά, όπως κάθε χρόνο σε υψηλό ανταγωνισμό. Καταλήξαμε να είμαστε Κυπελλούχοι. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έκανα φέτος.

Βρήκα μια νέα θέση να μου ταιριάζει, όπου δεν είχα παίξει τα προηγούμενα χρόνια. Μίλησα για αυτό με τον προπονητή και μου εξήγησε ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω καλύτερα εκεί, ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος.

Βοήθησα την ομάδα όχι τόσο σκοράροντας, όχι τόσο μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ένιωθα πολύ άνετα με το να έχω μπροστά μου γήπεδο, μπορούσα να κάνω πάσες προς τα εμπρός, προς τα πίσω, να παίξω από πίσω.

Ένιωσα πολύ άνετα, γιατί με τα χρόνια χάνεις ταχύτητα, αυτή τη σπίθα που έχεις όταν είσαι νεότερος. Τώρα, με τα 31 χρόνια που πρόκειται να συμπληρώσω, είναι μια θέση που μου ταιριάζει πολύ».