Βιτόρια: Πρώτος σε συγκομιδή βαθμών σε όλο το big-5 – Η θέση του Αλόνσο! (pic)

Ο Ρουί Βιτόρια έχει αλλάξει άρδην την εικόνα του Παναθηναϊκού κάτι που αποτυπώνεται και στη στατιστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός αν και ήρθε μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου έχει καταφέρει να βρεθεί στη κορυφή της λίστας των βαθμών που συγκεντρώνουν οι προπονητές ανά παιχνίδι.

Αναλυτικά μετά και το πέρας της 21ης αγωνιστικής ο Ρουί Βιτόρια έχει μ.ο. 2.5 βαθμούς ανά παιχνίδι έχοντας 9 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια.

Ακολουθεί ο Μνεντιλίμπαρ του Ολυμπιακού με 2,24 βαθμούς κα ρεκόρ 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Στη τρίτη θέση είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, με 13 νίκες, 4 ήττες και 4 ισόπαλα ματς και βαθμολογία 2,05 βαθμούς/ματς, ενώ τη τετράδα συμπληρώνει ο Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ με ρεκόρ 11-4-6 σε 21 ματς (1,76/ ματς).

Στην θέση βλέπουμε το δικός μας… Ντιέγκο Αλόνσο, όπου με 3 νίκες, 4 «Χ» και 2 ήττες κέρδισε περίπου 1,44 πόντους ανά παιχνίδι.

Δείτε το γράφημα:

Η αθλητική επικαιρότητα του Παναθηναϊκού με ένα κλικ εδώ!

Διαβάστε επίσης…

Ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος είναι δημοσιογράφος και αρθρογράφος του Prasinoforos.gr από το 2022. Απόφοιτος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, ασχολείται ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Με συνέπεια και ενημερωτική προσέγγιση, αρθρογραφεί για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, καθώς και για τα ερασιτεχνικά τμήματα του «τριφυλλιού».