Βλαχοδήμος: «Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός»

Τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Βλαχοδήμου ως παίχτη του Παναθηναϊκού ήταν θετικά και μάλιστα μπορούμε να πούμε πως άφηναν ξεκάθαρη αιχμή προς τον Ολυμπιακό, τον οποίο είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και δεν έπιασε ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα κινητικός και κλείνει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς ήταν και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Μάλιστα ο ίδιος θεωρεί τον Παναθηναϊκό ένα από τα καλύτερα ελληνικά κλαμπ και σίγουρα η συγκεκριμένη δήλωση θα συζητηθεί επειδή αφήνει αιχμές στον Ολυμπιακό, όπου αγωνιζόταν στο παρελθόν.

Αναλυτικά τι ακριβώς ανέφερε ο Βλαχοδήμος: «Θεωρώ ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ σε μένα. Όταν μου είπε ο μάνατζερ μου ότι υπάρχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, το μόνο που τους είπα είναι να αφήσουν στην άκρη τις άλλες προτάσεις που υπήρχαν και να προχωρήσουν σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Ήθελα πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος και το πλάνο που υπάρχει θεωρώ ότι μου ταιριάζει. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό και να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή, από τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω ότι ξέρουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γι’ αυτό και με επέλεξαν».

Και συνέχισε: «Ευκαιρίες πήρα και στην Ξάνθη και στον Ολυμπιακό. Εξαίρεση αποτελεί η τελευταία διετία που ανήκα στον Ολυμπιακό αλλά δεν έπαιζα εκεί. Και στη Γαλλία, όμως, στη Νιμ τα πήγα καλά. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Είναι ένα άλλο επίπεδο. Σίγουρα θα δίνω καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι θα προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...