Βλάχος: «Στόχος η πρόκριση στους ομίλους»

Οι δηλώσεις του επιχειρησιακού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρου Βλάχου, μετά την κλήρωση των πλέι οφ του UEFA Conference League.

Αναλυτικά:

«Κατ΄ αρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός ήταν άλλωστε ένας από τους μεγάλους στόχους της ομάδας. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι δεν χρειάζεται το οποιοδήποτε σχόλιο αναφορικά με την κλήρωση. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι οι αγώνες με την Σλάβια Πράγας και  στη συνέχεια βήμα – βήμα να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Conference League»

Για το αν είναι μια διοργάνωση που ευνοεί τις ελληνικές ομάδες να πετύχουν κάτι πολύ σημαντικό: «Είναι μια διοργάνωση θεωρώ  που μπορεί να σου  δώσει ευκαιρίες, μπορεί να δώσει ευκαιρίες στις ελληνικές ομάδες αυτή τη στιγμή να συλλέξουν πόντους, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την γενική βαθμολογία της UEFA και με μία προσοχή και ταπεινότητα απέναντι στους αντιπάλους, καθώς υπάρχουν ομάδες που φαίνονται ανίσχυρες, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να υποτιμήσεις κανέναν. Με λίγο προσοχή μπορεί τα πράγματα να είναι θετικά για όλες τις ομάδες».

Για το αν η διοργάνωση αυτή μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Θεωρώ ότι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ χωρίς να υποτιμούμε καμία διοργάνωση όπως το  Conference. Άλλωστε οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων πλέον είναι μικρές, αλλά κυρίως σαν ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει το βλέμμα μας να είναι χρόνο με το χρόνο πιο ψηλά, προκειμένου να μειώσουμε την διαφορά με τους μεγάλους αντιπάλους αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη».

Για το αν θα δούμε κάποια μεταγραφή τις επόμενες ώρες: «Αυτά είναι ερωτήσεις παγίδες(σ.σ. γέλια). Δεν έχω κάποιο σχόλιο αναφορικά με αυτό. Συνεχίζεται ο προγραμματισμός της ομάδας και αναμένουμε τις επόμενες μέρες».