«Βλέπει» Καράκα ο Παναθηναϊκός!

Τον δεξιό μπακ της Μποαβίστα, Ρουί Φιλίπε Καετάνο Μούρα (ή αλλιώς Καράκα) έχει βάλει στα «ραντάρ» του ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr

Η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη θέση του δεξιού μπακ, ουσιαστικά μιλάμε για αντικαταστάτη του Ματίας Γιόχανσον, είναι ένα από τα «φλέγοντα» ζητήματα στον Παναθηναικο το φετινό καλοκαίρι.

Όσο περνάνε οι ημέρες και βαδίζουμε προς την νέα αγωνιστική περίοδο ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεχωρίσει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν… «υποψηφιότητες» για τη θέση αυτή.

Ένας από αυτούς είναι ο Πορτογάλος δεξιός μπακ και αρχηγού της Μποαβίστα, Καράκα (Ρουί Φιλίπε Καετάνο Μούρα το πλήρες όνομα του)!

Ο Τσάβι Ρόκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sdna.gr, άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τη πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να πάρει τιμή και να ενημερωθεί για τα οικονομικά «θέλω» του αμέσως μετά την επερχόμενη αποχώρηση από την Μποαβίστα.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» πληροφορήθηκε πως το ετήσιο κασέ του Καράκα κυμαίνεται στις 250.000 ευρώ και συγχρόνως πως προτεραιότητα του παίκτη είναι να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του εκτός Πορτογαλίας έπειτα από τις θητείες του σε Μποαβίστα, Σάντα Κλάρα και Τοντέλα.

Στο δια ταύτα της υπόθεσης, έχοντας πλέον εδώ και μέρες πλήρη ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της υπόθεσης Καράκα, είναι καθαρά απόφαση Ρόκα αν θα περάσει ή όχι στο επόμενο βήμα και θα πατήσει…γκάζι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Καράκα στον Παναθηναϊκό.