Βοηθάει τους πληγέντες από την πανδημία ο Ανουάρ!

  Ο Ανουάρ Τουχάμι βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί τις φτωχές οικογένειες στην Ισπανία που έχουν πληγεί σε όλα τα επίπεδα.

  Ο Ισπανός χαφ του Παναθηναϊκός δείχνει την ευαισθητοποίησή του στην πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην χωρά του βοηθώντας, με όποιον τρόπο μπορεί, όσους βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

  Ο Ανουάρ συνεργάζεται με τις Mujeres Anonimas, μια ανθρωπιστική οργάνωση στην πόλη της Θέουτα από την οποία και κατάγεται. Μέσω αυτής της συνεργασίας βοηθάει πολλές οικογένειες που έχουν πληγεί.

  Έκανε μάλιστα μια πολύ σημαντική δωρεά η οποία σκοπό έχει να βοηθήσει τους φτωχούς ανθρώπους που είναι και θύματα της κοινωνικής ανισότητας χάρη στην οικονομική κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

  Μάλιστα, η Ανώνυμη Ένωση Γυναικών της Θέουτα, Mujeres Anonimas ευχαρίστησε δημόσια τον Ανουάρ για τη βοήθειά του με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook: «Η Θέουτα ποτέ δεν την ξεχνάει τους ανθρώπους της, όσο μακριά και αν βρίσκονται από τη γη τους. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που συνεργάζεστε μαζί μας και που βοηθήσατε τόσες πολλές οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε αυτή την πρωτοφανή κρίση».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »