«Βόμβα» Μελισσανίδη για… «Μέθυσο Κλάτενμπεργκ, που παίζει στοίχημα»

  Σύμφωνα με κείμενο του Νίκου Πετρουλάκη στην εφημερίδα «Live Sport», ο Δημήτρης Μελισσανίδης… πέταξε μία «βόμβα» κατά την διάρκεια της συνάντησης των «έξι» στα γραφεία της ΕΠΟ.

  Όπως αναφέρεται, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν «μέθυσο, που παίζει στοίχημα».

  Το άρθρο:

  Από τη δήλωση του Μπέου έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, ότι «μέσα παίζουν θέατρο σκιών», στα όσα σοβαρά συζητήθηκαν και καταγγέλθηκαν, με σοβαρότερο όλων αυτό που είπε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, με το γνωστό ύφος του «Τίγρη», μιλώντας προς όλους για τον «μέθυσο Κλάτενμπεργκ, που παίζει στοίχημα»! Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή, καθώς ο Μελισσανίδης είπε ότι ο Κλάτενμπεργκ έπαιξε στοίχημα και στην πλάτη του Ολυμπιακού, για να μείνει με ανοιχτό στόμα ο Μαρινάκης και να ζητήσει στοιχεία. Η τελική ατάκα του, όμως, είναι αυτή που προκαλεί πλέον το ενδιαφέρον όλων: «Μην ανησυχείς, τα έχει όλα ο εισαγγελέας»!

  Και η δική μας ερώτηση: Γιατί δεν παρεμβαίνει άμεσα, να στείλει τον Κλάτενμπεργκ από εκεί που ήρθε, αλλά και να μάθουμε μήπως μαζί με τον Κλάτενμπεργκ, έπαιζαν στοίχημα και άλλοι διαιτητές; Μήπως είμαστε δηλαδή μπροστά σε ένα κύκλωμα διαιτητών, που μπορεί να έπαιζαν με τα χρήματά τους, σε συνεργασία με τον «εγκέφαλο», για 15 σφυριγμένα φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, 20 στο δεύτερο, για 5 κίτρινες κάρτες ή μία κόκκινη;

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια