ΒΌΜΒΑ: Έρχονται ανακοινώσεις για Βοτανικό!

  Οι εμπλεκόμενοι φορείς για το πρότζεκτ του Βοτανικού έχουν προχωρήσει τις διεργασίες και το πιθανότερο σενάριο είναι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, να υπάρξουν ευχάριστα νέα για τον κόσμο του «τριφυλλιού»!

  Το μεγάλο στοίχημα για τον οργανισμό του Παναθηναϊκό μέσα στο 2020, δεν μπορεί να είναι άλλο από το πρότζεκτ του Βοτανικού. Το ποδοσφαιρικό τμήμα κυρίως και φυσικά όλος ο υπόλοιπος σύλλογος, θα αλλάξουν την… ζωή τους μέσα από αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο, σε περίπτωση που υλοποιηθεί. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι και ακατόρθωτο.

  Τους τελευταίους μήνες οι διεργασίες όλων των εμπλεκόμενων φορέων έχουν προχωρήσει αρκετά και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε ανακοινώσεις. Παρά την σχετική «ησυχία», υπάρχει η αίσθηση πως είναι θέμα χρόνου τα πάντα να μπουν σε μια σειρά και οι εξελίξεις να έχουν ουσία και όχι επικοινωνία.

  Μάλιστα, δεν αποκλείεται, τα ευχάριστα να έρθουν την επόμενη εβδομάδα και να δώσουν χαρά και ελπίδα στον κόσμο του «τριφυλλιού».

  Πηγή: Gazzetta.gr

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.