Βουίζει η Αθήνα: «Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Ινσούα»!

  Περίπου 45 ημέρες πήρε στον Εμάνουελ Ινσούα να ξεχάσει τις δηλώσεις και τα tweet που έκανε ότι δεν θα παίξει σε άλλη Ελληνική ομάδα.

  Το παραπάνω tweet έγινε στις 22 Ιουνίου του 2020. Λίγες ώρες πριν είχε οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Εμάνουελ Ινσούα από τον Παναθηναϊκό. «Το έχω ξαναπεί, δεν λέω ποτέ ψέμματα, στην Ελλάδα μόνο Παναθηναϊκός». Πολύ ωραία ήχησε στα αυτιά των φίλων της ομάδας αυτό.

  «Θα χάσουμε τον Ινσούα λόγω της ανικανότητας της επικίνδυνης διοίκησης που έχουμε αλλά τουλάχιστον δεν θα παίξει σε κάποιον αντίπαλο», σκέφτηκαν πολλοί. Ήταν μια αλήθεια αυτό, μια αλήθεια που πλέον δεν ισχύει. Γιατί; Επειδή ο Ινσούα φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

  «Sportday», «Sportime» και «Live Sport» αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους πως μένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Στο ίδιο μήκος κύματος και η εφημερίδα της ΑΕΚ, η «Ώρα των σπορ», η οποία γράφει για «καταρχήν συμφωνία» και ότι «μένει μόνο το επίσημο “ΝΑΙ”» δηλαδή η υπογραφή του παίκτη. Και φυσικά δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση από τον ίδιο ή τον μάνατζερ του.

  Εννοείται πως ο Ινσούα και ο κάθε Ινσούα πρέπει να σκεφτεί πρώτα την καριέρα του. Δεν ζήτησε κανείς από όποιον παίκτη έρχεται στον Παναθηναϊκό, ειδικά τους ξένους, να υπογράφουν ρήτρα αποκλειστικότητας ότι δεν θα παίξουν σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ. ΠΑΟΚ. Δεν περιμένει κανείς όλοι οι ξένοι να είναι… Ρανγκέλ.

  Παρόλα αυτά ο Ινσούα, από μόνος του, δήλωσε αιώνια πίστη στον Παναθηναϊκό. Έγραψε πως στην Ελλάδα δεν θα παίξει για άλλη ομάδα. Δεν τον ανάγκασε κανείς. Και 45 ημέρες μετά έρχεται σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Όχι έναν χρόνο, ούτε δύο ούτε τρία αλλά… 45 ημέρες μετά.

  Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα και μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του…

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »