Βόβορας: «Δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα – Να κρατήσουμε αυτήν την αντίδραση»

Ο Γιώργος Βόβορας ανέφερε πως ο Ματέους Πονίτκα υπέστη διάστρεμμα ενώ τόνισε πώς η ομιλία του Βασίλη Παρθενόπουλου «έπαιξε» καταλυτικό ρόλο στην εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο συνεργάτης Ντέγιαν Ράντονιτς:

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις: «Δείξαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πρεσβεύσει αυτή την εικόνα. Είπαμε δεν μπορεί να . Η αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σεβασμός στον σύλλογο και στον ιδρώτα μας. Να κρατήσουμε αυτή την αντίδραση αλλά πρέπει να έχει και συνέχεια, να μην είναι μόνο για ένα ημίχρονο».

Για την ομιλία του Παρθενόπουλου στο ημίχρονο: «Εβγαλε συναισθήματα μιλώντας μας και βλέποντας την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Ηταν πολύ σημαντικό και να κρατήσουμε την αντίδραση. Να χτίσουμε πράγματα πάνω σε αυτό».

Για αυτά που άλλαξαν οι «πράσινοι» στην επανάληψη: «Είχαμε επιθυμία στο ριμπάουντ, στο τρέξιμο, στην ενέργεια. Η Euroleague είναι η πιο ανταγωνιστική λίγκα και χρειάζεται αυτή η μαχητική νοοτροπία. Ετσι κάνει η Ζαλγκίρις, αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς».

Για αυτά που θα πρέπει να κάνει το «τριφύλλι»: «Να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε για να είμαστε συνεπείς».

Για τον τραυματισμό του Ματέους Πονίτκα: «Διάστρεμμα ο Πονίτκα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αύριο θα κάνουμε εξετάσεις».