Βόβορας: «Δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι θέλαμε»

  Σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του ματς, ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στην έλλειψη πνευματικής συγκέντρωσης της ομάδος του.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε:

  Για το ματς με το Μεσολόγγι: «Το Μεσολόγγι έκανε εξαιρετικό παιχνίδι μέσα από την ενέργειά του και τον ενθουσιασμό του. Μας έβγαλαν από τον ρυθμό μας. Μετά από μια τόσο δύσκολη εβδομάδα για εμάς αν δεν παίζαμε όλοι πολύ συγκεντρωμένοι θα είχαμε θέμα. Όπως και έγινε. Εγώ θα κρατήσω την αντίδραση στο τέλος. Παίξαμε καλή άμυνα πασάραμε σωστά και βγάλαμε σωστά σουτ. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς θα έχουμε πολλές δυσκολίες».

  Για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Το έχουμε πει πολλές φορές. Το Ελληνικό πρωτάθλημα θέλει πολλή δύναμη. Κάνει πολύ δύσκολο και ενδιαφέρον το παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος κάνει καριέρα εδώ παίρνει μεγαλύτερη μεταγραφή στο μέλλον. Εμείς έχουμε μια μέρα προετοιμασίας για το ματς με την Μακάμπι».

  Για το πρόβλημα στη συγκέντρωση: «Είχαμε κακή προσέγγιση. Δεν μπήκαμε σωστά. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Αλλά κρατάω την αντίδραση από τη στιγμή που το Μεσολόγγι πέρασε μπροστά».

  Για τις ελλείψεις και το ματς με τη Μακάμπι: «Ο Ουάιτ είχε ενόχληση, αλλά ελπίζουμε ότι θα μπορεί να ταξιδέψει μαζί μας. Ο Μακ ένα διάστρεμμα ελπίζουμε και αυτός να ακολουθήσει. Για εμένα είναι διδακτική η κάθε φάση. Κάθε ματς είναι τελικός. μόνο έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.