Βόβορας: «Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά φέτος»

  Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργου Βόβορα, κατά την αναχώρηση των «πρασίνων» για την Ρωσία.

  Αναλυτικά:

  «Είχαμε κάποιες ατυχίες που θα στερήσουν τη συμμετοχή δύο σημαντικών παικτών για εμάς. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά φέτος που όλοι οι προπονητές μπορούμε να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις μέσα στη σεζόν. Είναι η δουλειά μας να βρούμε λύσεις. Θα προσπαθήσουμε με διαφορετικά σχήματα να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας και ίσως με διαφορετικό τρόπο να ανταγωνιστούμε και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι».

  Για την Χίμιι τόνισε: «Η Χίμκι είναι ομάδα με πολύ μεγάλο ταλέντο. Από το 1 έως το 5 μπορούν να σκοράρουν, να απειλήσουν και μέσα και έξω. Και η Χίμκι είχε τραυματισμούς και στα παιχνίδια που έχουμε δει ήταν μια Χίμκι χωρίς τον Σβεντ. Θα είναι μια διαφορετική Χίμκι στην προσέγγιση του αγώνα μέχρι τώρα, Γνωρίζουμε ότι ο κινητήριος μοχλός της θα παραμείνει ο Σβεντ. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε σε κάθε εκτός έδρα παιχνίδι και ειδικά με αντίπαλο μια επιθετικογενής ομάδα, όπως την Χίμκι είναι να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά να ελέγξουμε τον ρυθμό και από την καλή μας άμυνα να χτυπήσουμε επιθετικά έτσι όπως έχουμε ετοιμάσει το πλάνο μας».

  sofa offers
  Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
  Loading...
  Translate »