Βόβορας: «Καταλυτικός ο Παπαγιάννης»!

Στη παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη στο αποψινό παιχνίδι στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας στη κάμερα της Νόβα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Ρικ Πιτίνο:

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague, ειδικά αν δεν παίξεις καλά. Είχαμε κενά διαστήματα, τους δώσαμε σουτ. Βρήκαν ρυθμό και ένιωσαν καλά, είχαμε πρόβλημα και στο Pick and roll. Παίξαμε επιθετικά πάνω στη μπάλα στο τέταρτο δεκάλεπτο, ήταν καταλυτική η παρουσία του Παπαγιάννη, γιατί μας βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι», ανέφερε αρχικά στη κάμερα της Nova ο άμεσος συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο, προτού προσθέσει για τον Παπαγιάννη:

«Έχει βάλει κάποιους στόχους. Ο Πιτίνο τον πιέζει πολύ. Έκανε τέσσερα μπλοκ στην άμυνα του pick and roll, είναι κάτι που το θέλουν όλες οι ομάδες. Εμείς έχουμε αδυναμία εκεί. Είχαμε καλή συνεργασία εκεί και περιορίσαμε τα μακρινά τους σουτ».

Σχετικά με την εμφάνιση του Τόμας και τα ριμπάουντ, τόνισε: «Ο ΝτεΣόν ήταν πάντα στη σωστή θέση για το ριμπάουντ. Το είχαμε επισημάνει αυτό και το δουλεύουμε πολύ. Έχουμε βελτιωθεί, έχουμε αλλάξει και κάποια σχήματα για να το δουλέψουμε καλύτερα. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο κομμάτι των κενών διαστημάτων. Δεν μπορείς να δίνεις αυτοπεποίθηση στους αντιπάλους σου γιατί ενδέχεται να πάθεις ζημιά. Για 17 λεπτά δεν ήμασταν τόσο σκληροί όσο έπρεπε για ματς Euroleague στην έδρα μας».