Βόβορας: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα μετά την νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είχαμε πολλά διαστήματα θετικά και πολλά που δεν ελέγξαμε τον ρυθμό και είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τη χημεία μας, τον ρόλο μας, έχουμε αρκετά παιδιά που μπαίνουν μέσα στην ομάδα, δεν έχουμε ακόμα την ευτυχία να δουλέψουμε όλοι μαζί, μας έλειπε απόψε ο Παπαπέτρου με κάτι αιφνίδιο και ο Νέντοβιτς, που για μας είναι πολύ σημαντικό μέσα από κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι να βρούμε τα σχήματα που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε ψηλά στα πλέι οφ. Σίγουρα το βίντεο θα μας βοηθήσει πολύ, είναι σημαντικό μάθημα για εμάς και από αύριο πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να διορθωνόμαστε σε όλους τους τομείς».

Για τον Σίβα, τον Γιόβιτς και τον Νέντοβιτς: «Και οι δύο έχουν κάνει μαζί 3 με 4 προπονήσεις. Ξεκινήσαμε την ομάδα που έχει δουλέψει πάρα πολύ καιρό μαζί. Όπως σας είπε για εμάς κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι είναι για να δοκιμάζουμε τα σχήματα που θα μας βοηθήσουν. Όσο για τον Νέντοβιτς δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Όταν θα είναι έτοιμος θα παίξει, θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ και γι αυτό θα έχουμε επιλέξει ένα πρόγραμμα με το ιατρικό επιτελείο για αυτόν».

Για το αν έχει καταλήξει στην τελική εξάδα των ξένων: «Θα θέλαμε να είναι όλη η ομάδα μαζί. Και ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς που έλειψαν σήμερα και εκεί θα δούμε το πραγματικό ροτέισον της ομάδας, εκεί θα δούμε τα πραγματικά σχήματα. Και την απόφαση για την εξάδα των ξένων θα την πάρουμε όταν επιστρέψει ο Νέντοβιτς, πριν τα πλέι οφ».