Βόβορας: «Θα παίξει με την Εφές ο Μακ»!

Για την κατάσταση και την διαθεσιμότητα του Σέλβιν Μακ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Βόβορας.

Αναλυτικά παρακάτω όσα δήλωσε:

Ο προπονητής των «πράσινων» είπε για το παιχνίδι: «Μέσα σε 48 ώρες είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι και είχαμε κάποιους στόχους. Με την ΤΣΣΚΑ ήταν ένα μάθημα για εμάς. Για την αμυντική μας νοοτροπία. Δεν πήραμε καλό βαθμό. Και μέσα σε λίγες ώρες προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. όπως τα defllections. Σήμερα είχαμε εξαιρετικό βαθμό. Φτάσαμε τα 35 που είναι πολύ καλό νούμερο. Βρήκαμε πόντους στον αιφνιδιασμό, γυρίσαμε την μπάλα. Και κάναμε πολύ καλή προσπάθεια. Καλαιτζάκης και Δίπλαρος μπήκαν με την σωστή νοοτροπία και μπήκαν πολύ σωστά την ομάδα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος».

Για τον Μακ: «Ο Μακ έρχεται μετά από αποχή αλλά είναι σε καλό ρυθμό και σε καλή κατάσταση. Θα χρειαστεί χρόνο, αλλά θα μας βοηθήσει και στο ματς της Παρασκευής. Χρειάζεται την εμπειρία του η ομάδα».

Για την απουσία του Μποχωρίδη: «Ο Μποχωρίδης ένιωσε ένα σφίξιμο, αλλά θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τον προστατεύσουμε. Όπως έχω πει πολλές φορές πρέπει να έχει τους παίκτες ετοιμοπολεμους. Και για τον Δίπλαρο πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει λεπτά. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη».