Βρανόπουλος για Πανταλέων: «Παναθηναϊκάρας, μαχητής στα καλά και στα δύσκολα»! (pic)

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Βρανόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την απόφαση του Σωτήρη Πανταλέων να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, ανακοίνωσε χθες την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ο Δημήτρης Βρανόπουλος σχολίασε την απόφαση αυτή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έγραψε:

«Ηθικός, άνδρας, αγωνιστής, μαχητής στα καλά και στα δύσκολα, Παναθηναϊκάρας, σημαία, αρχηγός, άνθρωπος. Ευχαριστούμε για όλα Σωτήρη».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.