Βρανόπουλος: «Να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Βρανόπουλου μετά την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων στην ψηφοφορία για την Διπλή Ανάπλαση.

Αναλυτικά:

«Ήθελα να πω ότι για μένα είναι πολύ σημαντικό όλος ο Παναθηναϊκός να είναι ενωμένος. Αυτή ήταν μια διαδικασία που τηρήθηκε στο ακέραιο. Ψηφίσαμε σαν Παναθηναϊκοί με οργάνωση, με δομή και δημοκρατικά. Καταλήξαμε σε ένα αποτέλεσμα που είχαμε πει εξ αρχής ότι θα το σεβαστούμε όποιο και να είναι. Και αυτό ίσχυε είτε στο «ναι» είτε στο «όχι». Προχωράμε από εδώ και πέρα και βάζουμε κάτω το κεφάλι για να πετύχουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 100 χρόνια».

Για το ότι το σημερινό αποτέλεσμα σημαίνει πως τώρα αρχίζει η δουλειά: «Είναι αλήθεια αυτό. Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο. Το επόμενο κομμάτι είναι σημαντικό και αφορά  πως θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτές τις συμβάσεις, το καινούργιο γήπεδο και τις καινούργιες εγκαταστάσεις και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε. Να δώσουμε στον Παναθηναϊκό την κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, που την έχει τόσο ανάγκη».

Για το πως φαντάζεται την επόμενη μέρα: «Μας δίνει μια αισιοδοξία όλο αυτό ότι θα μπορέσουμε σε σύντομα διάστημα να έχουμε νέες εγκαταστάσεις. Σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα. Θα μας βοηθήσει να κάνουμε το επόμενο βήμα και να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει να είναι».

Για το αν θα ενώσει τον Παναθηναϊκό το νέο γήπεδο: «Το ελπίζω. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη Λεωφόρο δημιουργεί συναισθήματα έντονα. Και ανεξάρτητα και αν εμείς σαν διοίκηση ήμασταν υπέρ του «ναι» για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει επαρκώς. Δεν σημαίνει όμως ότι και μείς δεν είμαστε δεμένοι με την Λεωφόρο. Η ζωή συνεχίζεται και η ζωή ξεκινάει. Έχουμε όλες τις αναμνήσεις από την Λεωφόρο. Και οι νέες αναμνήσεις από τις νέες εγκαταστάσεις. Επίσης σε επίπεδο Ευρώπης δεν νομίζω ότι καμία ομάδα έχει όλα τα αθλητικά τμήματα σε ένα χώρο. Είναι κάτι που θα βοηθήσει όλο τον Παναθηναϊκό στο μέλλον»