Ουίλιαμς…εως 2017 (;)

Δημοσίευμα του sdna.gr αποκαλύπτει πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Έλιοτ Ουίλιαμς για να κλείσει η συμφωνία.

Απόσπασμα του άρθρου:

«Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να ετοιμάζει κίνηση-ματ για ανανεώσει εδώ και τώρα το συμβόλαιο του Έλιοτ Ουίλιαμς. Οι διαπραγαμτεύσεις γίνονται κοντά στο ύψος του συμβολαίου του Νικ Καλάθη, δηλαδή τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι έτοιμη να κάνει και την υπέρβαση με τον Αμερικανό, καθώς αν ο Ουίλιαμς βγει ως ελεύθερος στην αγορά το καλοκαίρι, αναμφισβήτητα θα γίνει στόχος μεγάλων και πλουσίων ευρωπαϊκών ομάδων».

Ολόκληρο το άρθρο

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...
Μετάφραση »