“Χαλάει” του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται ότι κολλάει η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα αφού οι Πορτογάλοι δεν τηρούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί.

Απο εκεί που έμεναν λεπτομέρειες για το deal μεταξύ των δύο συλλόγων, οι Πορτογάλοι δείχνουν να κάνουν πίσω και να ζητούν να δώσουν το ποσό των 2 εκατ. ευρώ σε δόσεις και όχι άμεσα. Απο την μεριά του το τριφύλλι ζητάει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αν όχι όλο άμεσα για να καλύψει υποχρεώσεις της φετινής σεζόν. Σε περίπτωση που δεν αλλάξει στάση ο Πορτογαλικός σύλλογος οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων θα διακοπούν και θα “χαλάσει” μια και καλή η μεταγραφή. Να υπενθυμίσουμε ότι τον γκολκίπερ του Παναθηναικού κοιτάνε και άλλοι σύλλογοι και δεν είναι απίθανο να έχουμε κρούση απο άλλη ομάδα στο μέλλον.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.