Χάλκινος στα 10.000μ. ο Μαγγίνας

Στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων, ο αθλητής του Στίβου του Παναθηναϊκού, Δήμος Μαγγίνας, πήρε την τρίτη θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το Σάββατο 21 Μαΐου έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και Νέων Ανδρών και Γυναικών στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων.

Σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν κατέβηκε πάνοπλος, διότι είχε αρκετές και σημαντικές απουσίες. Βέβαια, όσοι αθλητές έδωσαν το παρόν και αγωνίστηκαν, ανταποκρίθηκαν πλήρως σε αυτό που όφειλαν να κάνουν. Ένας από αυτούς ήταν και ο Δήμος Μαγγίνας, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 30:45:32.

Στην κατηγορία των γυναικών, η Έλενα Λεβεντάκη τερμάτισε 3 θέσεις πιο ψηλά σε σύγκριση με πέρυσι και παράλληλα βελτίωσε και την επίδοση της κατά 20 δευτερόλεπτα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Στην πρώτη σειρά των ανδρών έτρεξε και ο Παύλος Τζαναβάρας. Ο χρόνος του ήταν 35:19:86.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...