Χαμός για τον 3D

Προς το sold out οδεύει το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Τσεντεβίτα. Ο λόγος; Ποιος άλλος; Μα φυσικά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη εξαφανιστεί 10.000 εισητήρια, ενώ μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να εξαντληθούν και τα εναπομείναντα εισητήρια, με αποτέλεσμα στο γήπεδο να μην πέφτει καρφίτσα.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα είναι ούτως ή άλλως σπουδαίας κρισιμότητας. Όμως, η πρόθεση της Euroleague να βραβεύσει τον Διαμαντίδη για την προσφορά του στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, δίνει τη σημασία της ”γιορτής” σε αυτόν τον αγώνα, που είναι από τους πιο ενδιαφέροντες για την 13η αγωνιστική του Top-16 της Euroleague.

Κοντολογίς, υπάρχουν δύο λόγοι για την απίστευτη ζήτηση στον αγώνα αυτό. Πρώτον, αν ο Παναθηναϊκός νικήσει την κροατική ομάδα, παίρνει και επισήμως το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα των πλέι-οφ. Και δεύτερον, προβλέπεται άκρως συγκινητική στιγμή, όταν το ΟΑΚΑ θα δονηθεί από την εκδήλωση λατρείας προς τον 3D, τη στιγμή που θα παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τους εκπροσώπους της διοργανώτριας.

 

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Τσεντεβίτα γίνεται από τα κάτωθι σημεία:

*Το κατάστημα viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2

*Τα καταστήματα seven spots και IANOS.

*Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.

*Πληροφορίες στο 210-6440010.

*Τα εκδοτήρια στη θύρα 10 του «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ωράριο λειτουργίας σήμερα Πέμπτη (24/3) και από Τρίτη (29/3) ως και Παρασκευή (1/4) από 10π.μ. ως 6μ.μ.

Την Παρασκευή (1/4), από τις 6.00μ.μ και μετά, θα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με την Τσεντεβίτα και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

***Σημειώνεται πως πλέον, βάσει της σχετικής υπουργικής απόφασης, για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.