Χάνει την προετοιμασία ο Τελάντερ

    Ο Ράσμους Τελάντερ θα χάσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού και θα παραμείνει στην Ελλάδα, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

    Ο Τελάντερ δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, καθώς θα μείνει στην Ελλάδα, με σκοπό να προλάβει τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά του Europa League.

    Ο Δανός αμυντικός υπεβλήθη σε επέμβαση καθαρισμού στο πέλμα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Goal», αυτός είναι και ο λόγος που δε θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, καθώς θα πρέπει να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.