Χαντάβα στο Prasinoforos.gr: «Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

Εκ των διακριθέντων από τη σημερινή νίκη, η Εύα Χαντάβα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr για τα συναισθήματα και την ψυχολογία που υπάρχουν στην ομάδα μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, ενώ αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

Για τη νίκη κόντρα στον Άρη: «Αρχικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Ήταν ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν, θεωρώ πως ήταν μια νίκη ψυχολογίας. Δεν παίξαμε καλά στον πρώτο γύρο, αλλά αυτή τη στιγμή αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Αυτό που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στα κορίτσια, γιατί πραγματικά το αξίζουμε όλες. Παίξαμε σαν ομάδα, ήμασταν εκεί η μία για την άλλη και είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα.»

Για το αν έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας η νίκη πριν τέσσερις μέρες κόντρα στις Αμαζόνες: «Σίγουρα οι Αμαζόνες βοήθησαν, αλλά όχι τόσο, όσο βοήθησε η σημερινή νίκη. Θέλω να πιστεύω πως από εδώ και πέρα θα παίζουμε με αυτό το μαχητικό πρόσωπο που δείξαμε σήμερα και εύχομαι καλή επιτυχία στα επόμενα ματς»

Το μήνυμα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Εύχομαι να ήταν εδώ μαζί μας. Πραγματικά το θέλαμε τόσο πολύ να βρισκόταν σήμερα εδώ και ας ελπίζουμε ότι θα γίνει αυτό κάποια στιγμή. Τους ευχαριστούμε πολύ, είναι πάντα μαζί μας και το ξέρουμε και τους αφιερώνουμε τη νίκη».