Χαραλαμπόπουλος: «Είχαμε μόνο μια μέρα για να προετοιμαστούμε»

    Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε δηλώσεις του για την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ τόνισε πως οι πράσινοι είχαν μόνο μία μέρα για να προετοιμαστούν.

    Αναλυτικά:

    «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σ’ ένα περίεργο και κρύο γήπεδο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 30 λεπτά και δεν απειληθήκαμε πολύ. Μετά καταρρεύσαμε και δεχθήκαμε πολλούς πόντους. Κρατήσαμε το σκορ και πήραμε μια σημαντική νίκη».

    Για την κούραση και αν επηρέασε: «Ήταν δύσκολο να εστιάσουμε στο σημερινό παιχνίδι. Είχαμε μόνο μια μέρα για να προετοιμαστούμε. Ωστόσο είχαμε καλό πλάνο, το ακολουθήσαμε και πήραμε τη νίκη».

    Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.