Χαραλαμπίδης: «Πρέπει να κάνουμε το restart για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε»

    Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς, αλλά και στο «μονοπάτι» που πρέπει να ακολουθήσουν οι «πράσινοι», για να ανακάμψουν ενόψει της συνέχειας.

    Αναλυτικά:

    «Πρώτα απ’όλα θέλω να συγχαρώ την Ζενίτ. Άξιζαν τη νίκη, έπαιξαν πολύ καλύτερα, έθεσαν το δικό τους τέμπο στο ματς και ήταν δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε. Η Ζενίτ έχει ποιότητα και είναι η κορυφαία άμυνα της λίγκας. Δυσκολευτήκαμε πολύ, δεν διαβάσαμε το ματς όπως έπρεπε και χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Τους εύχομαι τα καλύτερα, πρέπει να συνεχίσουμε»

    «Έχουμε δείξει σε πολλά ματς ότι δεν είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να μπούμε σωστά στο παρκέ. Το κίνητρο δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Πρέπει να υπάρχει μέσα μας, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το βρίσκουμε για να λειτουργούμε. Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας, πρέπει να κάνουμε ένα restart για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, εκεί που μπορούμε».