Χατζηβρέττας: «Προσέφερε πολλά ο Βασιλακόπουλος, πιστεύω στον Λιόλιο»!

  Ο πρώην σπουδαίος γκαρντ του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής Νίκος Χατζηβρέττας στέλνει το δικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.

  Ένας άνθρωπος δυναμικός και παράλληλα πολύ ενωτικός καθ’ όλη την καριέρα του. Αυτό προσπαθεί να μας θυμίσει για μια ακόμη φορά.

  Αναλυτικά:

  «Μας παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία σαν μπάσκετ. Ο κ. Βασιλακόπουλος αποχωρεί. 

  Πρόσφερε πάρα πολλά αλλά έπρεπε εδώ και χρόνια να αφήσει την θέση του, να υπάρχει νέο πνεύμα, νέες ιδέες και περισσότερη εξέλιξη. Μας παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τις εκλογές που θα γίνουν. Έχουν μπει αθλητές όπως ο Φασούλας, ο Ρεντζιάς. Για εμένα έχει μπει ένα πολύ μεγάλο όνομα ο κ. Λιόλιος, στον οποίο πιστεύω πάρα πολύ.

  Από τις τρεις φορές που τον έχω δει, έχω δει έναν άνθρωπο που έχει μία πολύ καλή επιχείρηση, μία ομάδα που πήγε από το τοπικό στην Ευρώπη, έχει επενδύσει, έχει κάνει δικές του εγκαταστάσεις, έχει δείξει ότι “έτσι γίνεται η δουλειά”.

  Θεωρώ ότι δεν πρέπει να το δούμε ανταγωνιστικά, ούτε να γίνει αγώνας. Πρέπει να ενωθούν αυτές οι δυνάμεις με μπροστάρη αυτόν τον άνθρωπο, πρέπει το μπάσκετ να ενωθεί» ήταν τα λόγια του Χατζηβρέττα.

  sofa offers
  Loading...
  Translate »