Χατζηευστρατιάδου στο Prasinoforos.gr: «Δεν υποτιμάμε κανέναν – Είμαστε το ίδιο προετοιμασμένες για όλα τα παιχνίδια»

  Μία από τις αθλήτριες που ξεχώρισαν στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 3-0, η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr και τον Γιάννη Σέμπρο, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

  Η 26χρονη κεντρική, έκανε αρχικά το σχόλιο της για την άνετη επικράτηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ενώ συμπλήρωσε, μιλώντας για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας:

  «Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις σε καθημερινή βάση οπότε αυτό ξεκινάει σιγά-σιγά και βγαίνει μέσα στο γήπεδο, ανεξαρτήτως ημέρας».

  «Το να έχουμε πιο εύκολους σε εισαγωγικά αντιπάλους στην αρχή του πρωταθλήματος, είναι μία καλύτερη προετοιμασία για το τι ακολουθεί στο μέλλον. Ωστόσο, κοιτάζουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια και δεν υποτιμάμε κανέναν, γιατί και στα δυσκολότερα παιχνίδια που θα έρθουν πρέπει να είμαστε το ίδιο προετοιμασμένες. Οπότε είτε τα έχουμε πριν είτε μετά, είναι θέμα προετοιμασίας το οποίο θα μας βοηθήσει και στο μέλλον».

  Νωρίτερα, οι άνδρες κέρδισαν στο ίδιο γήπεδο τον Ο.Φ.Η, επίσης με 3-0 σετ και η Χατζηευστρατιάδου που παρακολούθησε το παιχνίδι, μίλησε για το αν «ώθησε» τις «πράσινες», να προβούν σε παρόμοιο έργο:

  «Σίγουρα μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα, ωστόσο μπαίνουμε με το ίδιο μυαλό στις προπονήσεις και στους αγώνες και εμείς, αλλά και οι άντρες, γιατί έχουμε τους ίδιους στόχους. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο από την αρχή της εβδομάδας, επομένως δεν πρόκειται να πτοηθούμε από κάτι».