Χατζηευστρατιάδου: «Πεισμώσαμε και τα καταφέραμε»

  Τα συναισθήματα της λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στη Θήρα αλλά και για το μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος μίλησε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

  Αναλυτικά όσα δήλωσε η 26χρονη στο sdna.gr:

  «Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό που καταφέραμε. Έχουμε διανύσει μακρύ δρόμο από το ξεκίνημα της χρονιάς κι έχουμε ακόμη… Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο σήμερα (σ.σ το Σάββατο). Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την ομάδα μου και όλο το σταφ. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ήταν ολοφάνερο ότι το θέλαμε πάρα πολύ. Στο πρώτο σετ ήμασταν αποσυντονισμένες. Στη συνέχεια όμως πεισμώσαμε και τα καταφέραμε. Σε τέτοιου είδους αγώνες όλα μπορούν να συμβούν.» σημείωσε αρχικά η Ειρήνη Χατζηευστιάδου στο SDNA.

  Για την ίδια είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτά στην καριέρα της. Όπως σημείωσε «δουλεύουμε πολύ σκληρά γι’ αυτόν τον τίτλο και ως ομάδα και η κάθε αθλήτρια ξεχωριστά. Το επίπεδο του αθλήματος στην Ελλάδα έχει ανέβει σημαντικά κι αυτό πρέπει να το αντιληφθούν όλοι. Δεν ήταν εύκολος τίτλος»

  Όσο για τη συνέχεια της σεζόν και τον στόχο του πρωταθλήματος σχολίασε: «Για τον Παναθηναϊκό δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά, για έναν πολύ μεγάλο στόχο ακόμη αυτόν του πρωταθλήματος. Δε θα είναι εύκολο αφού το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει σημαντικά».

  «Για να φτάσουμε σε αυτό σημείο πρέπει να υπάρχει χημεία και αγάπη μεταξύ μας. Αν υπάρχει αυτό, δεν πετυχαίνουν οι ομάδες» απάντησε όταν τη ρωτήσαμε για το γεγονός ότι όλη η ομάδα αποθέωσε τη Ρόγκα κατά τη βράβευσή της ως MVP.

  Τέλος, της ζητήσαμε να κάνει ένα σχόλιο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ο κόσμος μας υποστηρίζει, πανηγυρίζει για εμάς και το ίδιο κάνουμε κι εμείς γι’ αυτούς. Χωρίς τον κόσμο η ψυχολογία των αθλητριών δεν είναι η ίδια. Βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην απόδοσή μας».