Χατζηνικολάου: «Πάμε μέσα στο ΣΕΦ για το μπρέικ»

  Για την σειρά τελικών με τον Ολυμπιακό μίλησε μετά την νίκη-πρόκριση επί των Εσπερίδων, η Όλγα Χατζηνικολάου.

  Αναλυτικά οι δηλώσεις της Όλγας Χατζηνικολάου:

  Για το doble-double που σημείωσε στο παιχνίδι: « Δεν έχω κοιτάξει τη στατιστική ακόμα…»

  Για το αν ήταν επηρεασμένες από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: « Γενικά οι εσπερίδες έχουν κάνει μια πολύ καλή πορεία και θεωρώ ότι ήταν η έκπληξη του πρωταθλήματος φέτος αλλά σίγουρα όταν χάνεις ένα μεγάλο στόχο όπως αυτός του κυπέλλου , το μυαλό μας ακόμα ήταν εκεί . Προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, ήταν κάτι που μας στεναχώρησε πάρα πολύ και θεωρώ ότι βγήκε αυτό μες το παιχνίδι, φάνηκε αλλά στο τέλος που καταλάβαμε ότι κινδυνεύουμε και πρέπει να σοβαρευτούμε μας πήρε μόνο δύο λεπτά για να πάρουμε μια διαφορά για να μην κινδυνέψουμε».

  Για το πόσο εύκολο είναι να  συγκεντρωθούν στο στόχο του πρωταθλήματος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: « Εντάξει είναι πολύ δύσκολο αλλά είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε έτσι. Πρέπει κάθε φορά όσο επώδυνο και να είναι , πρέπει την επόμενη μέρα κιόλας να κοιτάς τον επόμενο στόχο και για μας είναι το πρωτάθλημα, είναι το μόνο που μας έχει μείνει. Πάμε μες το ΣΕΦ πρώτο παιχνίδι να το χτυπήσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή, πάμε για το break, το πιστεύουμε, όσο και να φαίνεται απίθανο σε κάποιους εμείς όλες οι κοπέλες και το προπονητικό staff πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή».

  Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί κάνοντας break να φέρει τούμπα τη σειρά των τελικών: « Ναι εννοείται είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι, πας εκεί με 2-0 κερδίζεις την έδρα του αντιπάλου και μετά η ψυχολογία γυρνάει μπούμερανγκ σε σένα και πλέον πηγαίνει όλο το άγχος στον Ολυμπιακό. Έρχεται μες τη Λεωφόρο και αλλάζει εντελώς η σειρά μετά».

  Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: « Εντάξει ήταν στενάχωρο πολύ γιατί δεν έχουμε και πολλά παιχνίδια πλέον στη  έδρα μας και θέλαμε τον κόσμο και τον είχαμε ανάγκη και θεωρώ ότι μετά από τη στεναχώρια που περάσαμε στο κύπελλο αν είχαμε τον κόσμο σήμερα θα μας έδινε μια άλλη ώθηση, θα είμασταν κι ‘εμείς πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, θα παίζαμε και γι’ αυτούς, θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».