Ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ!

Εβδομάδα εξελίξεων ενδέχεται να είναι η τρέχουσα όσον αφορά τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η «Pan Asia» πρόκειται να επιλέξει την αρμόδια εταιρεία.

Παρά το γεγονός πως φαινομενικά η ανάθεση του ελέγχου έχει καθυστερήσει, στην πλευρά του Πάιρο Πιεμπονγκσάντ δεν υπάρχει διάθεση βιασύνης και η απόφαση θα παρθεί αφότου ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι. Αξίζει να τονιστεί πάντως ότι δύσκολα η Grant Thornton θα αναλάβει το έργο αυτό, λόγω της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ σε κάθε περίπτωση επικρατεί αισιοδοξία ότι τα πάντα θα έχουν ολοκληρωθεί ως τις 15 Ιουνίου.

Σχετικά με το ζήτημα ορισμού τοποτηρητή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport είναι το επόμενο ζήτημα προς διευθέτηση, με την παρουσία του Νταμπίζα να σχετίζεται περισσότερο με θέματα που έχρηζαν άμεσου χειρισμού, όπως για παράδειγμα οι υποθέσεις των Λουντ, Δώνη και οι πληρωμές.

Πηγή: sdna.gr

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...