Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Μέικον, ανεβάζουν ρυθμούς Παπαπέτρου και Γιόβιτς!

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Ντάριλ Μέικον, την ώρα που οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Στέφαν Γιόβιτς ακολούθησαν μέρος του προγράμματος ανεβάζοντας ρυθμούς.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον λαγονοψοΐτη. Έτσι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλων Πάτρας το ερχόμενο Σάββατο (07/05 20:00 ΕΡΤ-3) στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Την ίδια ώρα άκρως ενθαρρυντικά είναι τα νέα όσον αφορά τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Στέφαν Γιόβιτς. Ο αρχηγός των «πρασίνων» ξεπερνά σιγά σιγά τις ενοχλήσεις στη μέση οι οποίες τον ταλαιπώρησαν μετά την αναμέτρηση στη Πάτρα με τον Προμηθέα ενώ όσον αφορά τον Γιόβιτς ανεβάζει σιγά σιγά στροφές και δε θα αργήσει η ώρα που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Όσον αφορά τον Νεμάνια Νέντοβιτς ο έτερος Σέρβος του «τριφυλλιού» παρέμεινε και σήμερα εκτός προπονήσεων με τον Γιώργο Βόβορα να τονίζει, μετά την αναμέτρηση με τον Προμηθέα πως η επιστροφή του θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες ημέρες.