Ξέσπασε η σύντροφος του Ναν: «Πραγματικά τον σιχαίνομαι…»

Η Μπλεν Μεκόνεν έριξε «βέλη» κατά του Μπόλντουιν με αφορμή τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Telekom Center.
Το ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενερμπαχτσέ εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, με την αναμέτρηση να κρίνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Μπόλντουιν, σε μία φάση εκτός ισορροπίας και υπό ασφυκτική πίεση, πήρε την ευθύνη και με buzzer beater χάρισε τη νίκη στην τουρκική ομάδα, «παγώνοντας» το γήπεδο.
Ο Αμερικανός γκαρντ της Φενερμπαχτσέ, μετά το καθοριστικό σουτ φρόντισε να… ανάψει τα αίματα με τις κινήσεις και τους πανηγυρισμούς του, προκαλώντας αντιδράσεις.
Η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό
Η ένταση μεταφέρθηκε και εκτός παρκέ, καθώς η σύντροφος του Κέντρικ Ναν ξέσπασε μέσω social media, απαντώντας στις προκλήσεις και σχολιάζοντας όσα διαδραματίστηκαν στο φινάλε του αγώνα. Το σκηνικό απέδειξε για ακόμη μία φορά πως τέτοιου είδους αναμετρήσεις δεν τελειώνουν ποτέ με το τελευταίο σφύριγμα, αλλά συνεχίζονται και… διαδικτυακά.
«Πραγματικά σιχαίνομαι τον Μπόλντουιν. Δεν είσαι σαν αυτόν, μικρέ άνδρα», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε παρακάτω:

Δες όλα τα νέα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και όλες οι τελευταίες ειδήσεις του «τριφυλλιού»!
Διαβάστε επίσης…
- Ισοπαλία κόντρα στους Θρακομακεδόνες
- Αλλάζει έδρα ο Παναθηναϊκός – Όλα τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ποιοι από το ματς με Παναιτωλικό έχουν πιθανότητες να παίξουν με Μπέτις
- Super League: Πότε γίνεται η κλήρωση των playoffs και οι ημερομηνίες των αγώνων
- Ντραγκόφσκι: «Δεν ήταν δίκαιη η αποβολή στις Σέρρες – Αυτό ήταν το καλύτερο ματς μου»







