Χεζόνια «Ευχαριστώ την οικογένειά μου στον Παναθηναϊκό από τα βάθη της καρδιάς μου»

Ο Χεζόνια μίλησε μετά το ματς με την Εθνική και αναφέρθηκε στο ταλέντο που έχουν σαν ομάδα, απέφυγε να μιλήσει για την τάπα του Γιάννη στον Σθίμ ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Όλα όσα είπε ο Χεζόνια στο SDNA:

«Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Έπρεπε να προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, ύστερα από τόσο σκληρή ήττα για εμάς. Όμως, αυτή είναι η δύναμή μας. Είμαστε όλοι μαζί», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Όπως έχω πει, διαθέτουμε παίκτες που είναι ηγέτες. Όλοι είμαστε ηγέτες στις ομάδες μας. Επομένως, εφόσον καταφέρουμε να αφήσουμε στην άκρη το “εγώ” μας, το οποίο είναι φυσιολογικό να υπάρχει, θα είμαστε καλοί».

«Πρέπει να παίζουμε ο ένας για τον άλλον, να βρισκόμαστε ο ένας στο πλευρό του άλλου. Αυτό συνέβη απέναντι στην Μεγάλη Βρετανία. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, τους σταματήσαμε, περιορίσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ τους και φτάσαμε στην νίκη».

Για το κόψιμο του Γιάννη πάνω στον Τζαλίν Σμιθ είπε: «Το είδα την ώρα του αγώνα, δεν το είδα αργότερα. Δεν θέλω να βλέπω τέτοια…», είπε και χαμογέλασε, με ένα γέλιο που φυσικά έκρυβε και λίγη πίκρα.

Το μήνυμα στους φίλους του στην Ελλάδα:

«Θέλω να τους πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Χθες πολλοί επικοινώνησαν μαζί μου, ειδικά από την οικογένειά μου στον Παναθηναϊκό. Τους ευχαριστώ για τη στήριξή τους, σημαίνει πολλά για εμένα, ειδικά από τη στιγμή που έφυγα. Μου στέλνουν, μιλάμε από τα social media και το εκτιμώ, αλήθεια. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Τέλος, τον ρωτήσαμε αν θα θέλει να πει και κάτι στα ελληνικά, όμως απάντησε κατευθείαν: «Μπορώ μόνο να βρίζω, αλλά δεν θέλω να το κάνω. Προτιμώ να το κάνω για τους αντίπαλους», για να βάλει ξανά τα γέλια αποχωρώντας.