Χίλιεμαρκ: «Εμείς εστιάζουμε στο ποδόσφαιρο»

Δηλώεις του Όσκαρ Χίλιεμαρκ στο SDNA.gr.

Αναλυτικά:

Αρχικά αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό και στην εικόνα που τους άφησε ο Σουηδός χαφ σχολίασε ότι «Παλέψαμε αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και αυτό κάναμε και σήμερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαι πολύ απογοητευμένοι από την ήττα».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον λόγο που η ομάδα παρουσιάζει τόσο διαφορετικό πρόσωπο εκτός έδρας σε σχέση με αυτό όταν παίζει στη Λεωφόρο και απάντησε ότι «Πρέπει να ψάξουμε τους λόγους που δεν μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα μας. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Σήμερα δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Αντίθετα, δεχθήκαμε δύο γκολ και δεν λειτουργήσαμε όπως θα θέλαμε και έτσι χάσαμε».

Κλείνοντας, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ αναφέρθηκε και στο πως οι παίκτες των πρασίνων αντιμετωπίζουν την αστάθεια που υπάρχει σε διοικητικό επίπεδο για να ξεκαθαρίσει πως δουλειά τους είναι το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι και σε αυτό προσπαθούν να εστιάσουν.

«Εμείς εστιάζουμε στο ποδόσφαιρο, προσπαθούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Όσα γίνονται σε διοικητικό επίπεδο, εκτός του αγωνιστικού δεν είναι πράγματα για τα οποία εμείς οι ποδοσφαιριστές μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έτσι, δεν τα σκεφτόμαστε και προσπαθούμε να εστιάσουμε στο ποδόσφαιρο».

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.