Χοντρά «γκάζια» από αρχηγούς και Μπόλονι!

Ξέσπασαν Κουρμπέλης και Διούδης στα αποδυτήρια ενώ εξάψαλμος ακολούθησε και από τον Μπόλονι για την ανικανότητα τον παιχτών του να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Είχε και τρίτο ημίχρονο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο αλλά αυτή την φορά στα αποδυτήρια. Αρχικά, με τους αρχηγούς της ομάδας Κουρμπέλη και Διούδη και μετέπειτα από τον προπονητή Λάζλο Μπόλονι.

Με το που τελείωσε το παιχνίδι με τον Βόλο ο Κουρμπέλης έπεσε απαρηγόρητος στο χορτάρι μη μπορώντας να πιστέψει πως η ομάδα του «πέταξε» τζάμπα και βερεσέ άλλους δυο βαθμούς,  καταγράφοντας αυτή τη μαύρη επίδοση στην ιστορία του συλλόγου.

Σηκώθηκε πολύ εκνευρισμένος κι έφυγε πολύ φορτισμένος για τα αποδυτήρια, μονολογώντας καθοδόν «…κάθε φορά τα ίδια ρε π… μου. Δεν έχετε αίμα μέσα σας, δεν έχετε ψυχή, δεν έχετε καρδιά;».

Την ίδια στιγμή που ο Μπόλονι έδινε την καθιερωμένη συνέντευξη στα αποδυτήρια άρχισε ο πρώτος εξάψαλμος από τον Κουρμπέλη.«Τι είναι αυτά ρε πάλι; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Είναι δυνατόν να φοβάστε; Να έρχεται εδώ ο Βόλος και ο κάθε Βόλος και στα τελευταία λεπτά να μας κλείνει στην περιοχή μας; Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Τι σημαίνει Παναθηναϊκός;» έλεγε και ξανάλεγε ο Κουρμπέλης, ξεσπώντας με κλωτσιές σε έναν πάγκο και σε ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του.

Την σκυτάλη πήρε μετά ο Διούδης λέγοντας στο ίδιο έντονο ύφος: «Ειλικρινά δεν σέβεστε τίποτα πια! Είπαμε να κάνουμε μία νέα προσπάθεια, να το γυρίσουμε όλο αυτό κι εσείς εξακολουθείτε να είστε αδιάφοροι. Τι είναι αυτά ρε; Μετά φταίει ο κόσμος που έρχεται και μας γιουχάρει; Έχουμε δει τους εαυτούς μας στον καθρέφτη; Είναι ντροπή ρε όλο αυτό, ντροπή!».

Το θέμα δεν τελείωσε εκεί με τον Λάζλο Μπόλονι να είναι ο τρίτος στη σειρά που «κατσάδιασε» τους παίχτες. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν έξαλλος και τα «έχωνε» τους παίχτες του για ένα 20λεπτο. Για να τα λάθη που έκανα και για την νωθρότητα και αφέλεια που έδειξαν στα τελευταία λεπτά λέγοντας χαρακτηριστικά: « …σε εκείνο το σημείο του γηπέδου και σε εκείνο το λεπτό, ο αντίπαλος δεν θα έπρεπε να έχει… εκατοστό για να πατήσει κι εσείς του αφήσατε ένα ολόκληρο αεροδρόμιο»

Με τον Μπόλονι να θέτει τους ποδοσφαιριστές του προ των ευθυνών τους, ξεκαθαρίζοντας πως θα παίζουν μόνο όσοι «πολεμούν» μέσα στο γήπεδο. Ενώ κατέστησε σαφές πως «…στο τέλος θα τη βρω τη λύση. Κοιτάξτε να είστε μέρος της κι όχι μέρος του προβλήματος».

Και αυτό είναι μόνο η αρχή τα λουριά θα σφίγγουν κάθε μέρα και πιο πολύ για όλους.