«Χωρίς την εύνοια της διαιτησίας στα playoffs, η ΑΕΚ δε θα διεκδικούσε τον τίτλο»

  Δημοσίευμα του Τύπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα των παικτών του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ στάθηκε και στη δήλωση του Ματίας Αλμέιδα περί… κοντής μνήμης.

  Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Livesport»:

  «Με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια, το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και άξιζε να νικήσει, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πνευματικά ανέτοιμος για το κρισιμότερο ραντεβού των τελευταίων ετών. Έχει διαφορά μία ομάδα να παίξει και να μην είναι καλή σε σύγκριση με το να παρουσιαστεί υπερβολικά αγχωμένη και στρεσαρισμένη. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα των παικτών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έμοιαζαν να έχουν «βαρίδια» στα πόδια τους.

  Εξυπακούεται πως η κουβέντα περιστρέφεται και γύρω από τη διαιτησία. Αναμενόμενο είναι, στην Ελλάδα βρισκόμαστε. Το θεαματικό ποδόσφαιρο που έχει αποδόσει η ΑΕΚ στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, δεν την καθιστά απρόσβλητη σε κριτική ούτε αναιρεί την πραγματικότητα. Επειδή δεν έχουμε κοντή μνήμη, όπως δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα, μπορούμε να θυμηθούμε τι έχει συμβεί και όχι τι προσπαθούμε να περάσουμε στο κοινό πως έχει συμβεί… Χωρίς την εύνοια που απολαμβάνει από τη διαιτησία η Ένωση στα play offs, τώρα δε θα διεκδικούσε τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός θα είχε ήδη απόσταση ασφαλείας και θα συζητάγαμε για τη φιέστα και όχι για τα υπόλοιπα».

  0 0 Ψήφοι
  Article Rating
  Subscribe
  Notify of
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα ασχόλια