Χουντέκοβα: Μετά το πρώτο σετ παίξαμε σαν ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό»

Μία από τις διακριθέντες της σημερινής νίκης του Παναθηναϊκού, η Ρομίνα Χουντέκοβα, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr για σημερινή νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στις Αμαζόνες και τον τρόπο που άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας μετά το πρώτο χαμένο σετ.

Επιμέλεια: Νίκος Γιανναράς

Για τη σημαντικότητα της σημερινής νίκης: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Χρειαζόμασταν τη νίκη κόντρα στις Αμαζόνες και τους τρεις πόντους. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο λόγω και της ψυχολογίας, γιατί είναι αλλιώς να παίζει απλά βόλεϊ και να είσαι συγκεντρωμένος και αλλιώς να προέρχεσαι από δύο ήττες και να ξέρεις ότι αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία. Είμαι χαρούμενη που κερδίσαμε.»

Για την ψυχολογία που ανακτήθηκε ενόψει και των επόμενων αγώνων: «Πιστεύω πως τώρα θα τα πάμε καλύτερα. Είχαμε πρόβλημα στον να εμπιστευτούμε και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, αλλά τώρα νομίζω πως η ψυχολογία μας είναι καλύτερη και θα συνεχίσουμε να παίζουμε. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερο. Κάναμε πολλά λάθη σε σέρβις, άμυνα και επίθεση. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, αλλά πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε.»

Για το πάθος που έδωσε στην ομάδα από τη δική της θέση και τον ρυθμό που βρίσκει στο δικό της παιχνίδι: «Αισθάνομαι καλύτερα όταν μπορώ να κυνηγώ και να μάχομαι για κάθε μπαλιά. Μπορούμε να αλλάξουμε το σκορ με αυτό τον τρόπο. Χάσαμε το πρώτο σετ, όμως το παιχνίδι δεν τελείωσε εκεί. Παίξαμε σαν ομάδα, μας βοήθησε, ανακάμψαμε και αυτό είναι το σημαντικό»