Χρόνια πολλά Ζοτς!

Σαν σήμερα στις 9 Μαρτίου του 1960 γεννήθηκε ένας άνθρωπος που στην πορεία των χρόνων έμελλε να βάλει με τεράστια και ανεξίτηλα γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στις 9 Μαρτίου του 1960 η πόλη Τσάτσακ της Σερβίας έφερε στον κόσμο έναν άνθρωπο που στην πορεία θα γινόταν ο μεγαλύτερος ευρωπαίος προπονητής, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σαν παίχτης, καθώς υπήρξε στο παρελθόν, δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και τόσο μεγάλος. Ωστόσο η προπονητική του καριέρα είναι τεράστια και γεμάτη επιτυχίες.

Οι συστάσεις είναι απλά περιττές και η συντακτική ομάδα του Prasinoforos.gr εύχεται στον άνθρωπο που έμαθε το μπάσκετ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και που μεγάλωσε κατά πολύ την ιστορία του συλλόγου, χρόνια πολλά!

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.