Χρονοπούλου στο Prasinoforos.gr: «Στόχος είναι να πάμε στο Final Four»!

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ με αμαξίδιο, Ιωάννα Χρονοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στο Prasinoforos.gr μετά την σπουδαία νίκη του «τριφυλλιού» απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο στο κλειστό του Χολαργού.

Επιμέλεια: Γιάννης Σέμπρος

Συγχαρητήρια για την σημερινή νίκη και χρόνια σου πολλά . Όντας εορταζόμενη ήταν αυτό άλλο ένα κίνητρο να κάνεις την σημερινή σπουδαία εμφάνιση;

«Δεν το είχα στο μυαλό σαν κάτι ιδιαίτερο σήμερα απλά κοιτάω να βοηθάω την ομάδα στο να παίρνουμε νίκες από τον όσο χρόνο μου δίνει ο προπονητής.

Τρία στα τρία λοιπόν και μοναξιά στην κορυφή. Ποιοι είναι οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα ως το τέλος της σεζόν;

«Στόχος είναι να πάμε στο Final Four, κατακτώντας το πρωτάθλημα και να έχουμε μια ανάλογη πορεία και στο κύπελλο και γιατί όχι να κατακτήσουμε και αυτό το τρόπαιο».

Βλέπουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο να αγκαλιάζει την προσπάθεια που κάνετε και να αποθεώνει αυτό το τμήμα και στα social media. Από το πρώτο ματς της ομάδος πέρυσι κόντρα στον Ήφαιστο μέχρι και σήμερα, περίμενες ότι θα είχατε τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο;

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού συγκεκριμένα αγκαλιάζει όλα του τα τμήματα. Οπότε δεν μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι αγκάλιασε και το δικό μας. Δεν είμαστε κάτι το διαφορετικό αγωνιζόμαστε και εμείς σαν αθλητές και γιατί όχι να μην είναι κοντά μας».

Τι σημαίνει για εσένα να κάνεις αυτό που αγαπάς φορώντας παράλληλα την φανέλα του Παναθηναϊκού;

«Είναι μεγάλη τιμή, προέρχομαι από παναθηναϊκή οικογένεια οπότε έχω σίγουρα πράσινο αίμα , έχω αγωνιστεί ξανά στην ομάδα , οπότε το να βρίσκομαι σε αυτό το τμήμα με αυτά τα παιδιά είναι το κάτι άλλο».