«Χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο για την περσινή ανανέωση του Μακέντα ο Αλαφούζος»

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «SporTime» ο Γιάννης Αλαφούζος ακόμα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο για την περσινή πρωτοβουλία να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μακέντα, τινάζοντας τον σχεδιασμό της ομάδας στον αέρα.

Φαίνεται πως το φυσάει και δεν κρυώνει ο Γιάννης Αλαφούζος με την περίπτωση του Ιταλού στράικερ και την πρωτοβουλία του να του ανανεώσει το συμβόλαιο συμβάλλοντας με τον τρόπο του στο χειρότερο ξεκίνημα της ομάδας.

Πλέον, οι «πράσινοι» ψάχνουν τρόπο να αποδεσμευτούν από τον Ιταλό, με τον ίδιο να μην σκέφτεται να διευκολύνει την κατάσταση, αφού ξέρει πως δεν θα βρει αλλού αυτά τα λεφτά.

SPORTIME

«Ο Αλαφούζος ακόμα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο για την περυσινή του πρωτοβουλία να κρατήσει τον Μακέντα, ακούγοντας βέβαια όλους αυτούς τους ειδήμονες που έσκιζαν τα ιμάτιά τους κατακεραυνώνοντας το έγκλημα που θα γίνονταν αν άφηνε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού τον Ιταλό να φύγει. Δεν το έκανε, τον «χρύσωσε», μπέρδεψε και τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας, συνέβαλε στο τραγικό ξεκίνημα του Πογιάτος και το χειρότερο όλων;

Δεν… έβγαλε μάτια. Οι «πράσινοι» πλέον ανοιχτά διαρρέουν πως θα ήθελαν να αποδεσμευτούν από τον Ιταλό. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν δείχνει καμία διάθεση να διευκολύνει καταστάσεις και να αφήσει ένα συμβόλαιο που δεν θα βρει πουθενά αλλού. Όπως έστρωσες, κοιμάσαι. Αναρωτιέμαι όμως προς τι οι φήμες στα μέρη που κυκλοφορεί πως τη λύση θα μπορούσε να δώσει ο Άρης και ο Καρυπίδης…»