Χωρίς «Πράσινο» η ενδεκάδα της Εθνικής, αλλά με τρεις πρώην

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αντιμετωπίζει την Μολδαβία στο Κισινάου, στον πρώτο από τους δύο «τελικούς» που έχει μπροστά της.

Ο Τζον Φαντ Σχιπ φαίνεται πως έχει ετοιμάσει ένα φουλ επιθετικό πλάνο, παρόμοιο με αυτό που παρουσίασε στο φιλικό με την Κύπρο. Ήτοι, διάταξη 4-3-3 με επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές.

Στο τέρμα πιθανότατα θα δούμε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ενώ στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Χατζηδιάκος με παρτενέρ του τον Τζαβέλλα. Δεξιά ο Μαυρίας, αριστερά ο Τσιμίκας και στο κέντρο του γηπέδου οι Ζέκα, Μπακασέτας και Φορτούνης ακριβώς όπως στο ματς με την Κύπρο, δεδομένης και της απουσίας του Κουρμπέλη ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Στην επίθεση θα είναι ο Λημνιός δεξιά, ο Τζόλης αριστερά και στην κορυφή ο Γιακουμάκης.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα δούμε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται, με τρεις πρώην αθλητές του «τριφυλλιού» όμως να είναι βασικοί (Βλαχοδήμος, Ζέκα, Μαυρίας).

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ζίμπρου Στάντιον του Κισινάου, θα αρχίσει στις 21:45 ώρα Ελλάδος και το novasports.gr θα καλύψει LIVE την αναμέτρηση.