Χωρίς απάντηση το αίτημα του Παναθηναϊκού στην ΕΟΚ για διευκόλυνση λόγω Ευρώπης

Τα νέα μακρινά ευρωπαϊκά ταξίδια του Παναθηναϊκού τις επόμενες ημέρες οδήγησαν τους πράσινους σε αίτημα αναβολής του επόμενου εκτός έδρας αγώνα με τα Γιάννενα. Η ΕΟΚ για την ώρα παραμένει σιωπηλή.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει την Τετάρτη (27/10) για να αγωνιστεί την Πέμπτη (28/10) το βράδυ στα σύνορα της Συρίας κόντρα στη Χατάι για την 3η αγωνιστική του Eurocup, ενώ την Παρασκευή (29/20) το απόγευμα θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Το Σάββατο (30/10) η αποστολή του «τριφυλλιού» θα πρέπει να πάει στα Γιάννενα, όπου την Κυριακή (31/10) θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΣ στην 3η στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος, πριν αναγκαστεί να αναχωρήσει στη συνέχεια για την Πολωνία και το παιχνίδι με την Πολκοβίτσε στην 4η αγωνιστική του Eurocup.

Στον Παναθηναϊκό ακολουθούν την πεπατημένη καθώς σε αντίστοιχο αίτημα του παρελθόντος από τον Ολυμπιακό είχε δοθεί αναβολή προκειμένου, όπως είναι λογικό, να διευκολυνθεί ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Πάντως στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονος προβληματισμός από το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα καμία ανταπόκριση από πλευράς της Ομοσπονδίας, κάτι που ευελπιστούν ότι θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.