Χωρίς οπαδούς στην Τρίπολη Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα(13/9), ενόψει του επόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ότι στα εντός έδρας παιχνίδια των Αρκάδων με τους «Big-4» δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Μόνο όσοι έχουν εισιτήριο διαρκείας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τους αγώνες του Αστέρα Τρίπολης με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι κερκίδες των φιλοξενουμένων στην Τρίπολη παραδοσιακά γέμιζαν σε αυτά τα παιχνίδια, όμως φέτος κάτι τέτοιο δε θα είναι εφικτό.

Οι Αρκάδες πήραν αυτή την απόφαση, καθώς σύμφωνα με το νέο ΚΑΠ την ευθύνη για ό,τι συμβεί στο γήπεδο την έχει η γηπεδούχος ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αρκαδικής ΠΑΕ:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δικαίωμα εισόδου στους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Ως εκ τούτου στην αναμέτρηση της Κυριακής (19/09, 20:30) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. 

Εισιτήρια διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 διατίθενται στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων».