Χωρίς υποβιβασμό, αλλά με βαριές ποινές οι μη αδειοδοτημένοι

Ο Παναθηναϊκός γλιτώνει την ποινή του υποβιβασμού, τουλάχιστον ως προς το θέμα της αδειοδότησης, αλλά δε γλιτώνει τις βαριές κυρώσεις την επόμενη σεζόν. 

Μπορεί η ποινή να άλλαξε και οι μη αδειοδοτημένες ομάδες να αποφεύγουν τον υποβιβασμό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα γλιτώσουν τις βαριές τιμωρίες ενόψει της σεζόν 2018-2019.

Οι ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση θα ξεκινήσουν στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν με -6 βαθμούς, αλλά και με απαγόρευση μεταγραφών.

Για την ακρίβεια, θα επιτραπούν τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών το καλοκαίρι και άλλη μία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όσοι παίκτες θα αποκτηθούν, πάντως, θα είναι μόνο Έλληνες.

Το Prasinoforos.gr είναι ένας καινούργιος σχετικά ιστότοπος που ως στόχο του έχει την ενημέρωσή σας για θέματα που αφορούν το Παναθηναϊκό. Εδώ θα μπορείτε να δείτε πρώτοι ειδήσεις, άρθρα ιστορικά και μη, καθώς και να σχολιάσετε έχοντας ως στόχο όλοι να έρθουμε πιο κοντά δια μέσου του website μας καθώς και των Social Media με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και επιπροσθέτως ένα ακόμα άνοιγμα του "ορίζοντα" σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα που όλοι αγαπάμε.
Loading...